Leestips

Er gaat hier geen week voorbij zonder dat ik met mijn neus in een boek te vinden ben. Meestal zijn dit non-fictie boeken waar ik graag heel veel van bij leer (typisch een 5/1-profiel), die voor meer bewustzijn zorgen, maar af en toe kan dit ook wel eens een roman zijn om het wat luchtiger te houden en eens weg te dromen. 

Ontdek hier een aantal boeken en auteurs die mij reeds om diverse redenen geïnspireerd hebben. Op geregelde tijdstippen wordt deze inspiratiepagina aangevuld.

Dit boek gaat over de existentiële crisis van deze tijd, waar mensen vervreemd zijn geraakt van de natuur en hun ware aard. Als we ons onbegrensde potentieel herinneren en anders gaan kijken, vanuit andere overtuigingen, kan het vertrouwen worden hersteld. Het zou veel meer mogen gaan over innerlijke ontwikkeling en het ‘mens-zijn’

Grote mensen doen alsof

Barbara Le Noble

 Heel aangrijpend verhaal dat je doet nadenken over enkele belangrijke zaken. 

Een prachtig boek over geloof, hoop, liefde, haat en vergeving dat blijft nazinderen. 

Elk verhaal heeft twee kanten en dit zou eigenlijk verplichte lectuur moeten zijn voor alle schoolgaande jeugd en (jong)-volwassenen.

Het moois dat we delen

Ish Ait Hamou

Met ‘De klik’ focust Servaas zich op de mentale gezondheid en toont hij aan dat kiezen voor je beste zelf de sleutel is om op lange termijn gezond te blijven en je beste leven te leiden. Aan de hand van 4 stappen helpt hij je jouw regels te herschrijven, vriendschap te sluiten met je gevoelens, actie te ondernemen en weerstand te overwinnen. 

De Klik

Dr. Servaas Bingé

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit. Wat wil je écht? Ontdek je mogelijkheden, haal het beste uit jezelf en maak je dromen waar. Waarom doe je soms niet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt. Dit boek gaat over levensvragen. Wie ben je? Waarom doe je wat je doet?

Master your Mindset

Michael Pilarczyk